حجت الاسلام والمسلمين حسين رزاقي در جمع زائران مسجد مقدس جمكران، گفت: ماه رمضان ماه ارتباط ويژه با خداوند است قرآن با لطافت خاصي مردم را به روزه گرفتن دعوت كرده است، قرآن اولا ما را ندا داد به يك دعوت قبلي از نشانه هاي اين دعوت لطيف است زيرا مهمان ناخوانده نيستيم و دعوت شديم به ضيافت پروردگار.
وي افزود: خداوند، لقب خودش يعني مومن بودن را به ما داد و روزه را بر ما واجب كرد كه به نوعي قرارداد ما با خداوند است، قبل از ما نيز انبياي الهي در ماه رمضان روزه مي گرفتند كه بازهم نشان دهنده لطف الهي به ماست.
استاد حوزه علميه اظهارداشت: انساني كه روزه مي گيرد در مقابل حمله شيطان بيمه مي شود و در غير ماه رمضان نيز اين خاصيت روزه پابرجاست.
وي خاطرنشان كرد: يكي از ويژگي هاي ماه رمضان اين است كه اين ماه، ماه امام زمان(عج) است؛ اين ماه، ماهي است كه بيش از هر ماه ديگر، بوي امام زمان(عج) مي دهد.
وي افزود: آغاز ماه رمضان دلالت بر وجود امام است زيرا اگر امام وجود نباشد، هلال نمي شود و خورشيد طلوع نمي كند.
رزاقي با بيان اينكه در دعاي افتتاح در شب هاي رمضان براي امام زمان(عج) دعا مي كنيم، اظهارداشت: شب قدر كه بهترين شب سال است و در ماه رمضان است، بي شك شب امام زمان(عج) است زيرا تعيين سرنوشت ما در اين شب و توسط حضرت صورت مي گيرد.
وي خاطرنشان كرد: بهترين ادعيه در اين ماه به خصوص در شب قدر، دعا براي سلامتي حضرت ولي عصر(عج) است؛ از طرفي اگر بخواهيم روزه هاي ما، مقبول درگاه حق واقع شود، بايد با معرفت و تبعيت از امام باشد.
رزاقي، نتيجه روزه را تحكيم رابطه با امام زمان(عج) ذكر كرد و گفت: اگر كسي در مقابل امام زمان(عج) عصيان و نافرماني كند، روزه اش، در خيل روزه داران واقعي محسوب نمي شود.
وي با اشاره به سالروز رحلت حضرت خديجه(س) تصريح كرد: حضرت خديجه(س) تمامي سرمايه اي كه داشتند را با علم قبلي از ظهور پيامبر آخرالزمان منتظر حضرت محمد(ص) بود.
رزاقي اظهارداشت: حضرت خديجه(س) در دوران جاهليت، لقب «طاهره» داشتند و ايشان تمام اموالشان را در راه خداوند هديه دادند و در شعب ابي طالب، تمام سختي ها را تحمل كردند.
وي گفت: حضرت خديجه(س) اولين كسي بودند كه به پيامبر اقتدا كردند و همه ما بايد به وجود چنين مادري براي مسلمانان افتخار كنيم زيرا پيامبر هميشه نسبت به ايشان هم توجه ويژه داشتند.