معرفی وبلاگ
با سلام خدمت شما خوبان من دانشجویی هستم که میخوام با این وبلاگ یجوری حقی که استفاده علمم جهت ترویج فرهنگ آقا امام زمان و ائمه معصوم و کشورم ایران ادا کنم بخاطر همین اسم وبلاگ گذاشتم دینی و ملی نظر بدهید ممنون
طراح قالب
Tebyan
روزه از ديدگاه قرآن
يکشنبه 1 5 1391 23:28

بسم الله الرحمن الرحيم

سوره بقره، آيات 185-183

يا ايها الذين آمنوا كتب عليكم الصيام كما كتب على الذين من قبلكم لعلكم تتقون.(183) اياما معدودات فمن كان منكم مريضا او على سفر فعدة من ايام اخر و على الذين يطيقونه فدية طعام مسكين فمن تطوع خيرا فهو خير له و ان تصوموا خير لكم ان كنتم تعلمون.(184) شهر رمضان الذى انزل فيه القرآن هدى للناس و بينات من الهدى و الفرقان فمن شهد منكم الشهر فليصمه و من كان مريضا او على سفر فعدة من ايام اخر يريد الله بكم اليسر و لا يريد بكم العسر و لتكملوا العدة و لتكبروا الله على ما هديكم و لعلكم تشكرون.(185)

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد روزه بر شما واجب شده همانطور كه بر اقوام قبل از شما واجب شده بود شايد با تقوا شويد(183).

و اين روزهائى چند است پس هر كس از شما مريض و يا مسافر باشد بايد ايامى ديگر بجاى آن بگيريد و اما كسانى كه به هيچ وجه نمى‏توانند روزه بگيرند عوض روزه براى هر روز يك مسكين طعام دهند و اگر كسى عمل خيرى را داوطلبانه انجام دهد برايش بهتر است و اينكه روزه بگيريد برايتان خير است اگر بناى عمل كردن داريد(184).

بقيه ديدگاه بطور كامل در ادامه مطلب....

برچسب ها :
رمضان در يك نگاه
يکشنبه 1 5 1391 23:22

رمضان (به عربي: رمضان) نام نهمين ماه سال قمري است. در اين ماه روزه بر مسلمانان واجب شده‌است.[۱] ماه رمضان در دين اسلام ماهي مبارك است. در قرآن از اين ماه به عنوان ماهي كه در آن قرآن نازل شده ياد شده‌است.[۲]

 

رويدادها

  • در روز نوزدهم اين ماه، علي امام اول شيعيان و خليفه چهارم اهل سنت به دست ابن ملجم در مسجد كوفه با ضربه شمشير مصدوم مي‌شود.
  • در روز ۲۱ اين ماه حضرت علي شهيد شد.
  • پانزدهم اين ماه روز تولد حسن مجتبي، امام دوم شيعيان است.
  • مرگ خديجه، همسر اول محمد پيامبر اسلام.
  • غزوه بدر در سال دوم هجرت.
  • فتح مكه در سال هشتم هجرت.
  • نزول قرآن در شب قدر (۱۹ يا ۲۱ يا ۲۳ ماه رمضان)
  • در پايان اين ماه (اولين روز شوال) مسلمانان مراسم عيد فطر را برگزار مي‌نمايند و اين روز را به شكرانه توفيق روزه داري در اين ماه جشن مي‌گيرند همچنين هر كدام سه كيلو گرم گندم يا غذاي غالب را صدقه مي‌دهند كه به ان فطريه اطلاق مي‌شود.

شب‌هاي قدر

«شب قدر» واژه‌اي قرآني است. اين شب در قرآن، در سوره قدر، با صفت «مباركه» ياد شده و بهتر از هزار ماه دانسته شده‌است. «انا انزلنه في ليله مباركه، ليله القدر خير من الف شهر» (ما قرآن را در شب مبارك فرو فرستاديم. شب قدر از هزار ماه برتر است.) در شب قدر، همه امورات عالم اندازه‌گيري مي‌شود و به تصويب حجت خدا در هر زمان مي‌رسد. دقيقاً معلوم نيست شب قدر كدام شب است؛ گروهي آن را در طول سال محتمل مي‌دانند و گروهي در ماه رمضان، گروهي يكي از ۱۲ شب آخر اين ماه و گروهي يكي از شب‌هاي بيست و يكم، بيست و سوم و نوزدهم ماه رمضان را شب قدر مي‌دانند. شيعيان نيز عموماً شب بيست و سوم را شب قدر مي‌دانند. اين شب داراي اعمال فراواني است كه در كتب دعايي مذكور است. خوابيدن در شب قدر مذموم و شب‌زنده‌داري در آن مستحب است. بنا بر روايات، روز قدر هم به اندازه شب قدر ارجمند است. دعا و استغفار در شب قدر، وظيفه دانسته شده‌است و رسول خدا صلّي الله عليه و آله و سلّم بر دعا در آن و طلب عافيت از خداوند تأكيد فرموده‌است.

بقيه در ادامه مطلب....

برچسب ها :

نماز و روزه و افطار عشق است       سحر خوردن كنار يار عشق است

نه يكبار از كنار خيمه گاهش          گذشتن بل هزاران بار عشق است


شنيدم هاتفي در اسمان گفت       غم دل گر خورد غمخوار عشق است

بيا مهدي كه بي تو روزه سخت است     ضيافتخانه با دلدار عشق است

گلستان جهان همراه خار است      گل نرگس بود بي خار عشق است

خدايا جان ما گردان فدايش         شهادت در بر سردار عشق است

نه يك تن بل هزاران تن فدايش     فداييّش به روي دار عشق است

دل و مهدي دل و دوري هجران     گل زهرا ييم ديدار عشق است

دلم وصل تو جانا ارزو داشت        ولي شد فاصله بسيار عشق است

بيا در ماه روزه ياريم كن             كنارت مهديا افطار عشق است

برچسب ها :

حجت الاسلام والمسلمين حسين رزاقي در جمع زائران مسجد مقدس جمكران، گفت: ماه رمضان ماه ارتباط ويژه با خداوند است قرآن با لطافت خاصي مردم را به روزه گرفتن دعوت كرده است، قرآن اولا ما را ندا داد به يك دعوت قبلي از نشانه هاي اين دعوت لطيف است زيرا مهمان ناخوانده نيستيم و دعوت شديم به ضيافت پروردگار. 

وي افزود: خداوند، لقب خودش يعني مومن بودن را به ما داد و روزه را بر ما واجب كرد كه به نوعي قرارداد ما با خداوند است، قبل از ما نيز انبياي الهي در ماه رمضان روزه مي گرفتند كه بازهم نشان دهنده لطف الهي به ماست. 

استاد حوزه علميه اظهارداشت: انساني كه روزه مي گيرد در مقابل حمله شيطان بيمه مي شود و در غير ماه رمضان نيز اين خاصيت روزه پابرجاست.
وي خاطرنشان كرد: يكي از ويژگي هاي ماه رمضان اين است كه اين ماه، ماه امام زمان(عج) است؛ اين ماه، ماهي است كه بيش از هر ماه ديگر، بوي امام زمان(عج) مي دهد. 

وي افزود: آغاز ماه رمضان دلالت بر وجود امام است زيرا اگر امام وجود نباشد، هلال نمي شود و خورشيد طلوع نمي كند. 

رزاقي با بيان اينكه در دعاي افتتاح در شب هاي رمضان براي امام زمان(عج) دعا مي كنيم، اظهارداشت: شب قدر كه بهترين شب سال است و در ماه رمضان است، بي شك شب امام زمان(عج) است زيرا تعيين سرنوشت ما در اين شب و توسط حضرت صورت مي گيرد. 

وي خاطرنشان كرد: بهترين ادعيه در اين ماه به خصوص در شب قدر، دعا براي سلامتي حضرت ولي عصر(عج) است؛ از طرفي اگر بخواهيم روزه هاي ما، مقبول درگاه حق واقع شود، بايد با معرفت و تبعيت از امام باشد. 

رزاقي، نتيجه روزه را تحكيم رابطه با امام زمان(عج) ذكر كرد و گفت: اگر كسي در مقابل امام زمان(عج) عصيان و نافرماني كند، روزه اش، در خيل روزه داران واقعي محسوب نمي شود. 

وي با اشاره به سالروز رحلت حضرت خديجه(س) تصريح كرد: حضرت خديجه(س) تمامي سرمايه اي كه داشتند را با علم قبلي از ظهور پيامبر آخرالزمان منتظر حضرت محمد(ص) بود. 

رزاقي اظهارداشت: حضرت خديجه(س) در دوران جاهليت، لقب «طاهره» داشتند و ايشان تمام اموالشان را در راه خداوند هديه دادند و در شعب ابي طالب، تمام سختي ها را تحمل كردند. 

وي گفت: حضرت خديجه(س) اولين كسي بودند كه به پيامبر اقتدا كردند و همه ما بايد به وجود چنين مادري براي مسلمانان افتخار كنيم زيرا پيامبر هميشه نسبت به ايشان هم توجه ويژه داشتند.

برچسب ها :
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 62009
تعداد نوشته ها : 23
تعداد نظرات : 14
Rss